ITALIAANS HUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans Huis. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 8:21 The order was delivered before the prediction in the app. Food was not great. the pizza and fries were cold and taste just ok.
21 jan 2023 om 23:22 Bezorgen duurde te lang, kwaliteit van de pizza’s was niet wat je van een goeie knapperige warme pizza zou mogen verwachten. Matig.
21 jan 2023 om 6:11 Bestelling voldeed volledig aan wat wij verwachten en lekker ..Wij zullen zeker een volgende keer weer bestellen
20 jan 2023 om 23:10 Zal niet zo gauw meer bestellen zat niet bij waar ik om gevraagd had en ook betaald! En was niet echt warm,.
16 jan 2023 om 1:13 Heerlijke pizza’s …. Dunne bodem, goed belegd en heet bij aankomst … wij bestellen graag weer
9 jan 2023 om 16:53 Ik bestel altijd meerdere voorgerechtjes.Het was weer heel lekker.Het enige minpuntje is dat er bij elk voorgerechtje salade zit die slap wordt van de saus die bij het gerechtje hoort.Verder was het weer toppie.
7 jan 2023 om 21:25 De pizza's werden heel snel bezorgd em smaakten super lekker!
1 jan 2023 om 23:01 De pizza’s en de pasta waren erg lekker en warm de calzone die wij hadden besteld waren niet om te eten het deeg was te vettig en niet genoeg gebakken
29 dec 2022 om 22:17 Altijd lekker en snel!
28 dec 2022 om 19:18 Helaas zat er geen kruidenboter en tapenade bij het bestelde brood. Eten wel warm.
23 dec 2022 om 20:52 Zalig zoals altijd