ITALIAANS HUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1401 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Italiaans Huis. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 22:31 Lekkere pizza met dunne bodem en erg snel bezorgd, was alleen niet helemaal warm meer.
9 jun 2024 om 20:14 Friendly service, quick delivery, delicious food.
26 mei 2024 om 20:22 Eten was koud
15 mei 2024 om 19:17 Altijd lekker en vers en binnen de tijd
5 mei 2024 om 21:56 Was heerlijk! Ruim op tijd en nog goed warm
5 mei 2024 om 19:57 3 garnaaltjes bij voorgerecht. En de pasta zat geen smaak aan erg jammer, zat niks Italiaans bij
4 mei 2024 om 19:10 Altijd vers en lekker en altijd ruim binnen de opgegeven tijd bezorgd
1 mei 2024 om 4:20 Het was teveel moeite om de extra kappertjes apart te doen, die ik alleen bestelde om aan het min. bestelbedrag te komen. Gevraagd t eroverheen te doen, zodat ik het er zelf af kon halen,maar is er gewoon doorheen gemengd. Kwaliteit was nog matig ook
28 apr 2024 om 19:43 Super lekker
26 apr 2024 om 19:25 Het was super lekker, zeker voor herhaling vatbaar
6 apr 2024 om 19:57 De pizza was niet zo lekker. Rare smaak van de bodem
1 apr 2024 om 21:55 Het duurde 1 1/2 uur voor het eten er was. Het was net aan warm. Ik had een ovenschotel en dat hoort heet te zijn. Normaal kan ik die bajes niet vasthouden zo heet. Beetje jammer want als je halverwege bent is de rest van het eten al koud geworden